Kesätaideleirin ilmoittautuminen on alkanut!

26.3.2024

Kesätaideleiri AIKAMATKA MENNEESEEN 1.-3.-luokkalaisille sekä syksyllä koulunsa aloittaville 5.-7.8.2024


Tervetuloa kokeilemaan monipuolisesti erilaisia taiteen tekemisen tekniikoita ja tutustumaan Lauttasaaren historiaan! Lisäksi pääset edistämään saaren yhteisöllisyyttä ja osallisuutta sukupolvien väliseen vuorovaikutuksen kautta.

Kolmen päivän intensiivileirillä tutustutaan erilaisiin visuaalisen taiteen ilmaisun keinoihin, suunnitellaan oma Lauttasaari-peli ja toteutetaan oma taidenäyttely.  Tekemistä inspiroivat paikallishistoria sekä isovanhempien tarinat. Taiteellisen työn lomassa leikimme ja liikumme lähiympäristössä.  Leirillä opettajana toimii nukke- ja naamioteatterintekijä sekä -kasvattaja Milla Risku. Panostamme opetukseen, sekä laadukkaisiin välineisiin ja materiaaleihin. 

Periaatteemme mukaisesti leirin hinta muodostuu opettajan palkasta ja materiaalimaksusta. Leirin hinta sisältää lisäksi taidetoiminnan myös lämpimän lounaan ja välipalan.

Leiri toteutuu mikäli riittävä määrä osallistujia ilmoittautuu mukaan. Leiri järjestetään Lauttasaaren kirkolla osoitteessa Myllykallionrinne 1. 


Lisätiedot ja ilmoittautuminen leirille täältä.