Muskari-ilmoittautuminen

Muskari-ilmoittautuminen, syksy 2019

Jatkoilmoittautuminen syksyn 2019 muskariin on tälle sivulle tulevan lomakkeen kautta vanhoille muskarilaisille, jotka ovat jäseniämme 6.5.-19.5.2019. Uusien muskarilaisten ilmoittautuminen 20.5.-30.6.2019.

Syyslukukausi käynnistyy syyskuun alusta. Vahvistamme syksyn ryhmät ja tarkan aloitusajankohdan elokuun alkuun mennessä.

Muskari kestää 25 min, ja se alkaa aina tasalta ja puolelta. Muskaria ei ole viikolla 42. Muskari pidetään Lauttasaaressa Nuorisotalo Apajan tiloissa osoitteessa Pajalahdentie 10.

Muskarimaksu syyslukukaudelta 2019 MLL:n jäsenille on 75€ ja ei-jäsenille 110€. Sisarusryhmässä vain yksi lapsi maksaa täyden maksun, loput - 50 %.  Mikäli muskari keskeytetään osallistujasta johtuvasta syystä, on osallistuja velvollinen maksamaan koko kauden maksun. Maksu voidaan palauttaa kokonaan tai osittain vain, mikäli toiminta keskeytetään järjestävästä tahosta johtuvasta syystä.

Jos ilmoittautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä sähköpostiimme lauttasaarimllmuskari@gmail.com.

Muskariohjaajana toimii tiistain ryhmissä musiikkipedagogi, MuM Marjo Smolander, torstain ryhmissä musiikkipedagogi AMK ja muusikko AM Doora Tarnanen.

Tervetuloa mukaan musisoimaan!

Muskari-ilmoittautuminen, syyskausi 2019

• Torstain klo 10 6-12 kk ryhmä täynnä
Muskariryhmät syksy 2019 *

Peruutusehdot: Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Jos kurssiosallistuminen perutaan seitsemän päivää ennen kurssin alkua tai myöhemmin, veloitamme 50 prosenttia kurssimaksusta. Mikäli peruutus tapahtuu kurssin jo alettua, veloitamme koko hinnan. Sairastumistapauksissa kurssimaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan vain, jos osallistuminen koko kurssille estyy. Yksittäisiä poissaolokertoja ei kuitenkaan korvata.