MLL:n Lauttasaaren paikallisyhdistys

Mannerheimin lastensuojeluliiton Lauttasaaren paikallisyhdistys on perustettu 13.1.1944. Olemme tehneet vapaaehtoistyötä jo yli 70 vuotta lauttasaarelaisten lasten ja lapsiperheiden hyväksi. Kuulumme MLL:n Uudenmaan piiriin ja olemme yksi suurimmista paikallisyhdistyksistä Suomessa.

Järjestämme saarella muun muassa perhekahvilaa, isä-lapsi-toimintaa, muskaria ja erilaisia lapsiperheille suunnattuja kerhoja. Lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia ja tempauksia, kuten vuotuisen MLL:n kirpputorin ja Larun Lasten Taiteiden Yön.

Jäsenyys kannattaa 

- tuo mukaan koko perhe


Jäsenenä mahdollistat paikallisyhdistyksemme aktiivisen toiminnan Lauttasaaressa. Jäsenenä tuet myös MLL:n kansallista tavoitetta edistää lapsiystävällisen yhteiskunnan rakentamista.

Liittymällä jäseneksemme tuet tärkeää työtä lasten ja perheiden hyväksi, saat MLL:n Lapsemme-jäsenlehden sekä hyviä jäsenetuja ja -alennuksia. Jäsenemme saavat myös maksulliset kurssimme ja tilaisuutemme jäsenetuhintaan. Jäsenetulistauksemme pääset tutustumaan sivun vasemmasta valikosta löytyvän linkin kautta.

Jäsenmaksu aikuisilta on 25 euroa vuodessa. Alle 18-vuotiaiden MLL:n jäsenyys on maksuton.

Voit liittyä tai liittää lapsesi jäseneksemme täällä


Tervetuloa jäseneksi!