PERHEKAHVILA

MLL Lauttasaaren Perhekahvila on avoinna keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 nuorisotalo Apajalla (Pajalahdentie 10, kirjaston talo). Tervetuloa!

Perhekahvilan ohjelma, kevätkausi 2020

HUOM! Mahdollisiin vauvojen ja taaperoiden värikylpyihin on ennakkoilmoittautuminen. Värikylpykerroilla perhekahvila on avoinna normaalisti, joten lämpimästi tervetuloa tapaamaan muita aikuisia ja lapsia, vaikka ette osallistuisi värikylpyyn. Värikylvyistä löydät lisätietoja täältä.

Ohjelmaa täydennetään kevään mittaan

15.1.

22.1.

Tiia Koirikivi, hyvinvointia ulkoa ja sisältäpäin. Itsenäinen NuSkin esittelijä Tia tulee esittelemään nämä ihoa hellivät ja hoitavat tuotteet, jotka sopivat niin lapselle kuin äidillekin. Voit samalla testata tuotteiden toimivuutta ja muutamille tehdään demohoidotkin.

29.1.

5.2.

Helsingin varhaiskasvatuksen infotilaisuus klo 9.30-11.00

12.2.

Ulla Somerma, www.rakkaudestaoljyihin.fi. Eteeriset öljyt lapsiperheen tukena.

19.2.

Talviloma, ei perhekahvilaa.

26.2.

Anni Kauriala, Haikara Hoi. Unikurssiesittely.

4.3.

11.3.

18.3.

25.3.

1.4.

8.4.

15.4.

22.4.

29.4.

6.5.

13.5.

20.5.

Muutokset ohjelmaan mahdollisia

***

Jos sinulla on ideoita perhekahvilan ohjelmaan tai olet lauttasaarelainen yrittäjä, jonka palvelut sopivat lapsiperheille ja haluaisit tulla esittelemään toimintaasi, ota yhteyttä (lauttasaarimll@gmail.com).

Perhekahvila on avoinna keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 nuorisotalo Apajalla (Pajalahdentie 10, kirjaston talo). Perhekahvilaan ovat tervetulleita alle kouluikäiset lapset hoitajineen. Lapsille on leluja ja paljon leikkikavereita - vanhemmat saavat toisistaan vertaistukea ja uusia ystäviä.

Kahvila pyörii vapaaehtoisten emäntien ja isäntien voimin,  eikä kahvilaa voida pitää auki ilman vapaaehtoisia! Olisitko sinä halukas emännöimään/isännöimään?

Älä epäröi, vaan laita viestiä lauttasaarimll@gmail.com.

Perhekahvilan emännän tai isännän tehtävät pääpiirteissään:

• Tulee paikalle noin klo 9.00-9.30
  • Valmistelee tarjottavat (kahvinkeitto, pullien paisto, voileipätarpeet jne.)
  • Asettelee tarjoilut ja astiat noutotiskille
  • Valmistelee tilan leikkijöitä varten (patjat vauvoille, syöttötuolit, lelut esille)
  • Toivottaa paikallaolijat tervetulleiksi, yleisesittelee perhekahvilan käytännöt (tarjoilut, päivän ohjelma, yhteinen loppusiivous, vauvanhoitohuoneen sijainti jne.)
  • Laskee loppukassan, käynnistää tiskikoneen, tarkistaa tilojen yleisen siisteyden, sammuttaa valot ja lukitsee ovet

Emännöintiä ja isännöintiä voi erinomaisesti tehdä myös pareittain - tiimissä hommat sujuvat nopeasti ja vaivattomasti! Tehtävään perehdytetään ja taustatukena on aina paikallisyhdistyksen hallituksen jäseniä.

Tällä lomakkeella voit lähettää palautetta ja toiveita koskien MLL Lauttasaaren perhekahvilaa. Palautteesi on arvokasta ja sen avulla pystymme kehittämään perhekahvilatoimintaamme!

1. Minkä ikäisen lapsen/lapsien kanssa osallistuit perhekahvilaan?