PERHEKAHVILA

MLL Lauttasaaren Perhekahvila lomailee kesäkauden ja pyörähtää taas käyntiin syyskuun alusta. Tiedotamme tarkemmat aukioloajat ja ohjelman elokuun aikana.

Kaudella 2018 Perhekahvila oli avoinna keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 nuorisotalo Apajalla (Pajalahdentie 10, kirjaston talo). Perhekahvilaan ovat tervetulleita alle kouluikäiset lapset hoitajineen. Lapsille on leluja ja paljon leikkikavereita - vanhemmat saavat toisistaan vertaistukea ja uusia ystäviä.

Kahvila pyörii vapaaehtoisten emäntien ja isäntien voimin,  eikä kahvilaa voida pitää auki ilman vapaaehtoisia! Olisitko sinä halukas emännöimään/isännöimään?

Älä epäröi, vaan laita viestiä lauttasaarimll@gmail.com.

Perhekahvilan emännän tai isännän tehtävät pääpiirteissään:

• Tulee paikalle noin klo 9.00-9.30
  • Valmistelee tarjottavat (kahvinkeitto, pullien paisto, voileipätarpeet jne.)
  • Asettelee tarjoilut ja astiat noutotiskille
  • Valmistelee tilan leikkijöitä varten (patjat vauvoille, syöttötuolit, lelut esille)
  • Toivottaa paikallaolijat tervetulleiksi, yleisesittelee perhekahvilan käytännöt (tarjoilut, päivän ohjelma, yhteinen loppusiivous, vauvanhoitohuoneen sijainti jne.)
  • Laskee loppukassan, käynnistää tiskikoneen, tarkistaa tilojen yleisen siisteyden, sammuttaa valot ja lukitsee ovet

Emännöintiä ja isännöintiä voi erinomaisesti tehdä myös pareittain - tiimissä hommat sujuvat nopeasti ja vaivattomasti! Tehtävään perehdytetään ja taustatukena on aina paikallisyhdistyksen hallituksen jäseniä.