JÄSENEDUT

MLL:n Lauttasaaren paikallisyhdistyksen omat jäsenedut

• MLL:n Lauttasaaren tapahtumien, kurssien ja leirien osallistumismaksut ovat edullisempia jäsenille
  • Toimiva Koti lahjoittaa MLL:n Lauttasaaren paikallisyhdistykselle jokaisesta solmitusta säännöllisestä siivoussopimuksesta. Järjestön yhteiseen kassaan kertyy kahden tunnin säännöllisestä siivoussopimuksesta 20 euroa sekä kolme tuntia ja sen ylittävistä siivoussopimuksista 30 euroa.
  • Lauttasaaren Pelican Self Storage Yhdistyksen jäsenille varastotilaa 1kk  ilmaiseksi sekä pakkaus- ja muuttotarvikkeet puoleen hintaan.
  • Makers kahvila tarjoaa yhdistyksen jäsenille jatkuvana etuna -10 % kaikista normaalihintaisista elintarvikkeista.
  • Marskin Muksut  MLL:n aikuisjäsenet saavat jäsenetuna myymälästä aina 20 % alennuksen.
  • Lauttasaaren Liikuntakeskus ja Lauttasaaren Lady tarjoavat paikallisyhdistyksemme jäsenille 12 kuukauden sopimuksen hintaan 58 eur/kk (norm. 74 eur/kk). Yhteisjäsenyys Lauttasaaren Liikuntakeskukseen + Lauttasaaren Ladyyn MLL-tarjoushinnalla 74 eur/kk (norm. 89 eur/kk) 12 kk sopimuksella.

Valtakunnalliset jäsenedut

Löydät tietoa valtakunnallisista jäseneduista sivulla mll.fi/jasenyys/jasenedut . Tarkempia tietoja saat jäsenpalvelusta osoitteesta jasenpalvelu@mll.fi.

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Halutessasi voit ryhtyä MLL:n kuukausilahjoittajaksi osoitteessa kuukausilahjoitus.mll.fi. Voit myös lahjoittaa haluamasi summan MLL:lle sivun mll.fi/lahjoita/ ohjeiden mukaan.