Perhekahvila avoinna syyskaudella 10.11. ja 1.12.

31.10.2021

MLL Lauttasaaren Perhekahvila on avoinna 2021 syksynä vain 10.11. ja 1.12. klo 9.30-11.30 nuorisotalo Apajalla (Pajalahdentie 10, kirjaston talo).


10.11. Tervetuloa korttipajaan!

Perhekahvilan korttipajassa taiteillaan isänpäiväkortteja. Korttipajaan ovat tervetulleita kaikki vauvat ja lapset vanhempineen. Työpaja toteutetaan Vauvojen värikylpy -menetelmin ja kaikki maalausaineet ovat elintarvikepohjaisia ja myrkyttömiä. Vauvalle/lapselle kannattaa varata sotkun kestävät vaatteet ja mahdollisesti myös varavaatteet. Työpaja on avoinna klo 10-11 ja vetäjänä toimii värikylpyohjaaja Iisa Juva.

1.12. Tervetuloa jouluiseen musiikkihetkeen!

Tervetuloa mukaan soittamaan, laulamaan, liikkumaan ja leikkimään joululaulujen tahtiin. Musiikkihetki alkaa klo 10 ja vetäjänä toimii muskariohjaaja Riia Tammi.


HUOM! Perhekahvilassa 15 vuotta täyttäneille suositellaan kasvomaskin käyttöä. Non stop- työpajoihimme mahtuu kerrallaan rajallinen määrä osallistujia, varauduthan tarvittaessa siis odottamaan hetken. Ohjaamme osallistujia paikanpäällä terveysturvallisuusasiat huomioiden. Muistathan myös itse huolellisen käsihygienian ja turvavälit. Sairaana jäädään kotiin!

***

Etsimme kevätkaudeksi 2022 vapaaehtoisia perhekahvilaohjaajia! Voisitko sinä toivottaa lämpimästi tervetulleeksi uuden vanhemman ja lapsen? Keittää kupit kahvia kaikille? Kuulostella, kysyä, mitä kävijät yhdessä haluaisivat tehdä? Tämä vapaaehtoistyö sopii mainiosti myös yhdessä lapsen kanssa tehtäväksi ja voit olla varma, että saat uusia ystäviä ja osaamista. Saat koulutusta ja tukea tehtävääsi MLL:lta. Ota meihin yhteyttä lauttasaarimll@gmail.com, niin kerromme lisää!