Lauttasaaren Elävä joulukalenteri

10.12.2019

Nyt on aika virittäytyä joulumielelle! Lauttasaari-Seura järjestää yhdessä saarelaisten toimijoiden kanssa Elävän joulukalenterin. Jokaiselle joulukuun 24. päivälle on luvassa eri toimijan järjestämää tekemistä. 

MLL Lauttasaaren joulukalenteriluukut avautuvat keskiviikkona 11.12. ja tiistaina 17.12.

Keskiviikkona 11.12. Lauttasaaren elävän joulukalenterin luukusta paljastuu MLL Lauttasaaren Joulumuskari! Joulumuskari on suunnattu 0-3-vuotiaille vauvoille ja taaperoille vanhempineen. Yhdistyksen avoin Joulumuskari alkaa klo 17.30 ja se järjestetään Leikkipuisto Lahnalahden tiloissa. Muskarin ohjaa musiikkipedagogi AMK Peppi Lari. Mehu- ja keksitarjoilu. Osallistu tapahtumaan myös facebookissa.


17.12. tiistaina yhdistyksen kalenteriluukusta avautuu PellePändin Joulushow! Luvassa on värikäs joulutapahtuma koko perheelle. Musiikista vastaa lastenmusiikkiduo PellePändi, jonka kanssa pääsee laulamaan ja leikkimään tuttuja joululauluja. Musiikin lomassa voi pulahtaa pallomereen, leikkiä käsinukeilla ja napata poskeen hauskan kasvomaalauksen! Tapahtuma-aika klo 17.30-19.30. Joulushow klo 18.00. Tapahtuma järjestetään Lauttasaaren yhteiskoulun Julius-salissa. Osallistu tapahtumaan myös facebookissa

Tapahtumiin on vapaa pääsy. Tervetuloa virittäytymään joulutunnelmaan!