Larun lasten Taiteiden yö 17.8.2023

14.8.2023

Tervetuloa Larun lasten Taiteiden yö -tapahtumaan torstaina 17.8.2023 klo 18.00–20.00 Lahnalahden leikkipuistoon!


MLL Lauttasaaren järjestämää Larun lasten Taiteiden yötä juhlitaan tänä vuonna luonnon monimuotoisuus -teeman merkeissä, ja se järjestetään osana Helsingin Juhlaviikkojen Taiteiden yö -tapahtumaa. Tapahtumaan voi halutessaan saapua teeman mukaisessa naamiaisasussa.

Illan aikana voi osallistua erilaisiin luoviin ja toiminnallisiin työpajoihin, jotka kannustavat lapsia yhteiseen tekemiseen, ruokkivat luovaa itseilmaisua ja auttavat ymmärtämään luonnon monimuotoisuutta ja sen merkitystä elämäämme.

Leikki-ikäiset pääset kokeilemaan esimerkiksi eläinjoogaa ja illan pienemmät vierailijat voivat osallistua yhdessä vanhemman kanssa ötökkäteemaiseen vauvojen luontokylpyyn. Luvassa myös koko perheen puuhia luonnon monimuotoisuus -teemalla.

Tapahtuman aikana sormet laitetaan multaan ja istutetaan kukkia ja perennoja lavakauluksiin. Jokainen osallistuja saa askarrella oman värikkään perhosensa, ja ukrainalaisten taidekasvattajien työpajassa puolestaan hieman vanhemmat lapset pääsevät punomaan ystävyysnauhoja.

Tapahtumassa on mahdollisuus osallistua muskarityöpajaan, jossa pääsee kokeilemaan erilaisia soittimia, laulamaan ja leikkimään ötökkä-teemalla.

Musiikista läpi koko illan vastaa DJ RNo ja herkutella voi viime vuoden tapaan liikkuvassa leikkipuistokahvilassa Play Caféssa.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Eventin löydät myös Facebookista.

Tervetuloa mukaan!


Larun lasten Taiteiden yö -tapahtuma toteutetaan pääosin vapaaehtoistyönä sekä yhdistyksen saamien avustusten ja lahjoitusten turvin. Kiitämme lämpimästi kaikkia tukijoita ja yhteistyökumppaneitamme tapahtuman mahdollistamisesta!