Kesäleirien 2021 ilmoittautuminen on auki!

21.3.2021

Ikinä ei ole liian aikaista suunnata katse tulevaan kesälomaan ja kesän leireihin!

MLL Lauttasaari järjestää elokuussa kaksi luovantoiminnan kesäleiriä 1.-3.-luokkalaisille, sekä syksyllä koulunsa aloittaville!


Kesän taideleiri 2.-6.8.2021 klo 9-16 SEIKKAILU SALAISUUKSIEN SAARELLA

Salaisuuksien saarella tapahtuu outoja... Aurinko on muuttunut sateenkaaren väriseksi, taivaalta sataa tikkareita, pieniä nukketeatterinäyttämöitä on ilmestynyt sinne tänne, ja joka perjantai pidetään hullunkuriset markkinat, jossa voi maksaa itse keksimällään rahalla!

Jos olet kiinnostunut kädentaidoista, uusista tekniikoista, inspiroivista materiaaleista ja seikkailusta, tämä leiri on sinulle suunnattu. Saatat oppia uutta myös nukketeatterin maailmasta.


Kesän taideleiri 9.-10.8.2021 klo 9-16 KUMMALLISIA KOKEILUJA!

Oletko koskaan käyttänyt ikkunalastaa muuhun kuin ikkunan pesemiseen? Mitä mahtavat olla seula ja kuosi? Mitä muuta perunalla ja sienellä voi tehdä kuin syödä ne? Voisikohan heinistä tehdä siveltimen? Millaisen jäljen jättää kankaalle käpy?

Tervetuloa kokeilemaan erilaisia tekstiilitekniikoita ympäröivästä luonnosta inspiroituen ja sieltä löytyviä materiaaleja hyödyntäen. Kahden päivän intensiivileirillä opit uusia kankaanpaino- ja maalaustekniikoita, olet hetken aikaa tekstiilitaiteilija ja saat kotiinviemisiksi myös ihan oikean käyttötuotteen – jos haluat, se voi olla vaikkapa t-paita ikiomalla kuosillasi.


Leireillä noudatamme viranomaisten ohjeistuksia sekä yleisiä hygienia- ja turvallisuusohjeita - leirin sisältöä muokataan tarvittaessa tilanteen mukaan. Leirit toteutuvat jos riittävä määrä leiriläisiä ilmoittautuu mukaan ja koronatilanne sallii leirien toteuttamisen.

Tekemistä inspiroivat sadut ja tarinat sekä leiriläisten omat toiveet ja ideat. Taiteellisen työn lomassa leikimme ja liikumme. Tervetuloa yhteiseen seikkailuun!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen leireille täällä.