Ilmoittautuminen on käynnistynyt MLL Lauttasaaren kevätkauden 2021 muskareihin!

10.12.2020

Ilmoittautuminen MLL Lauttasaaren muskariin kevätkaudelle on alkanut!

Muskariryhmiä on vauvoille ja taaperoille eri ikäryhmissä. Muskari pidetään Lauttasaaressa Nuorisotalo Apajan isossa salissa osoitteessa Pajalahdentie 10.

Lähiopetusta ennakoiden ryhmien osallistujamäärä on tulevalla kaudella 9 oppilasta (ja 9 vanhempaa), jotta mahdollinen 20 hengen kokoontumisrajoitus ei keväällä mullistaisi ryhmiä. Yhdistyksellä on valmius toteuttaa videomuskareita etänä. Jos lähiopetus voidaan aloittaa suunnitellusti kauden alussa, jatkamme toimintaa voimassa olevien viranomais- ja turvaohjeiden mukaisesti. Muskarit järjestetään nuorisotalon Apajan isossa salissa, joka mahdollistaa turvavälien säilyttämisen.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen löytyvät kotisivuiltamme tästä linkistä.

Tervetuloa mukaan musisoimaan keväällä!

Musiikkileikkikoulu eli muskari on tavoitteellista musiikkikasvatusta. Muskarissa lauletaan, soitetaan, loruillaan, kuunnellaan musiikkia ja liikutaan yhdessä. Musiikkikasvatus tukee lapsen luovuutta ja edistää lapsen kasvua sekä tukee fyysistä, emotionaalista ja kielellistä kehitystä. Lapsi oppii paljon tarkkailemalla, mukana tanssimalla, leikkimällä ja soittamalla. Jokainen tapa osallistua on oikea ja jokaisella tavalla tapahtuu oppimista!