Ilmoittautuminen kesän 2022 taideleireille on alkanut

4.3.2022

MLL Lauttasaaren paikallisyhdistys järjestää elokuussa 2022 kaksi taideleiriä 1.-3.-luokkalaisille, ja tulevana syksynä koulunsa aloittaville! 


Kesäleiri Taidemuseossa (ja) metsässä -taideleiri järjestetään 1.-5.8. maanantaista perjantaihin, päivittäin klo 9-16. Taideleirillä pohditaan onko oikea sateenkaari  taidetta, ja kuka päättää mitä taidemuseossa saa olla esillä. Viiden päivän kesäleirillä koetaan taideseikkailu, jolla pääsee kokemaan ja tekemään taidetta monin eri tavoin!

Tekemisen lähtökohtina ovat perinteisen kuvataiteen neljä kivijalkaa piirustus, maalaus, grafiikka ja kuvanveisto, mutta lisäksi ainakin ympäristö- ja performanssitaide tulevat viikon aikana tutuiksi. Tekemistä inspiroivat sadut ja tarinat sekä leiriläisten omat toiveet ja ideat. Taiteellisen työn lomassa leikimme ja liikumme.

Kesäleiri Taidegalleria Kallionkolo -taideleiri järjestetään 8.-10.8. maanantaista keskiviikkoon, päivittäin klo 9-16. Taideleirillä pohditaan esimerkiksi miltä näyttäisi muurahaisten taidegalleriassa, ja millaisessa nukketeatteriesityksessä orava seikkailisi. Kolmen päivän intensiivileirillä tutustutaan eri taidemuotoihin, opitaan uusia tekniikoita, leikitellään mittasuhteilla ja päästetään mielikuvitus valloilleen!

Leirillä kokeillaan monipuolisesti erilaisia taiteen tekemisen tekniikoita, innostutaan ympäröivästä luonnosta sekä rakennetaan oma taidenäyttely metsän siimekseen. Kokeilemme muun muassa kipsivalua, erilaisia piirtimiä ja maalaustekniikoita sekä kolmiulotteista rakentelua erilaisia materiaaleja hyödyntäen. Tekemistä inspiroivat sadut ja tarinat sekä leiriläisten omat toiveet ja ideat. Taiteellisen työn lomassa leikimme ja liikumme.

Lue lisää leireistä ja katso ilmoittautumisohjeet sivuiltamme:

Kesäleiri Taidegalleria Kallionkolo

Keräleiri Taidemuseossa (ja) metsässä!


Tervetuloa mukaan yhteiseen seikkailuun!