Isä-lapsi-toiminta

Isä-lapsi -kerho kokoontuu maanantaisin kello 16.30-18.30 Lahnalahden puistossa. Tervetuloa kaikki saaren isät lapsineen mukaan!

Tapaamisissa voidaan musisoida, askarrella, retkeillä, kokata tai saada vaikka vieraita - isät voivat itse suunnitella mieleistä ohjelmaa.

Tapaamiset jatkuvat tällä hetkellä vapaamuotoisina, mutta etsimme toiminnalle vetäjää tai vetäjiä innokkaista isistä. Tehtävään kuuluu ohjelman kokoaminen tapaamiskerroille, kuten yhteydenotot paikallisiin toimijoihin (VPK, Kirkko jne.), joihin isät ja lapset haluaisivat mahdollisesti tehdä vierailuja ja ohjelmasta tiedottaminen emoyhdistykselle. Jos olisit kiinnostunut tästä hauskasta ja helposta hommasta, niin ole mahdollisimman pian yhteydessä MLL:n Lauttasaaren paikallisyhdistykseen: lauttasaarimll@gmail.com.

Tervetuloa mukaan!