Vauvojen ja taaperoiden värikylpy

Värikylvyt ovat vauvoille ja taaperoille suunnattua taidetoimintaa, johon osallistutaan yhdessä aikuisen kanssa. Kyseessä on vuorovaikutteinen, elämyksellinen ja moniaistinen yhdessä tekeminen ja kokeminen. Kylvyissä edetään materiaalien, värien ja valon kokemisesta, tunnustelusta ja havaitsemisesta itse tuotettuun jälkeen. Tärkeinä on kiireetön yhdessäolo lapsen tahtiin.

Järjestämme vauvojen ja taaperoiden värikylpyjä Nuorisotalo Apajan tiloissa osoitteessa Pajalahdentie 10 (kirjaston talo).

Keväällä 2020 järjestämme kolmen kerran värikylpy-kursseja  MLL:n perhekahvilan yhteydessä keskiviikkoisin. Kuhunkin ryhmään mahtuu 10 lasta yhdessä vanhemman kanssa. Kurssien lisätiedot ja ilmoittautumislomakkeet löydät tämän sivun vasemmasta valikosta. 

Tervetuloa mukaan elämykselliseen taidetoimintaan!

"MLL Lauttasaaren värikylpykurssilla on aina kivaa. Värien ohella käytössä on inspiroivat oheiselementit ja kurssi etenee leppoisasti lasten tahtiin. Kylpemässä on meidän kurssilla samaan aikaan eri ikäisiä lapsia, mikä tuo kivaa vaihtelua ja isommat taaperot myös oppivat huomioimaan pienempiä kurssin ohella. Ope Iisa ottaa tosi hyvin kaikki lapset huomioon yksilöinä. Huippu ope ja aina läsnä!" 

- Värikylpyläiset äiti ja taapero