Perhekurssi Seikkaillaan sadussa 24.1.-14.3.2019 A & B

Värivekarat-perhekurssi Seikkaillaan sadussa A & B/ TÄYNNÄ!

Värivekarat-kurssi on suunnattu perheille, joiden lapset ovat 3–5-vuotiaita. Kurssilla tehdään yhdessä taidetta leikin, musiikin ja satujen innoittamina, lapsen tahtiin. Tärkeintä on välitön ja kiireetön yhdessäolo. Kurssille voi osallistua yhden aikuisen kanssa 1–2 lasta.

Voit ilmoittautua vain toiselle kurssille tai molemmille, kursseilla on sama teema, mutta eri tehtävät.

Kurssilla uppoudumme yhdessä tarinoihin ja luomme omat satumaailmamme. Tutustumme eri työskentelytapoihin ja materiaaleihin: muovailemme savesta, maalaamme ja rakentelemme.

Kurssi A 24.1.-7.2.2019

Aika: Torstaisin 24.1.-7.2.2019 klo 17.30-19.00 (3 opetuskertaa)

Kurssi B 28.2.-14.3.2019

Aika: Torstaisin 28.2.-14.3.2019 klo 17.30-19.00 (3 opetuskertaa)

Paikka: Nuorisotalo Apajan kuvataidetila

Hinta MLL:n jäsenille: osallistumismaksu 45 € + materiaalimaksu 25 € / lapsi.

Hinta muille: osallistumismaksu 70 € + materiaalimaksu 25 € / lapsi

(Esim. jos perheestä osallistuu yksi aikuinen ja yksi lapsi, on kustannus MLL:n jäsenille 70 €; jos yksi aikuinen ja kaksi lasta, on kustannus MLL:n jäsenille 95 €.

Kurssin opettajana toimii Iisa Juva

Sitova ilmoittautuminen kurssille A 10.1.2019 mennessä, kurssille B 17.2.2019 mennessä, alla olevalla lomakkeella. Tutustu peruutusehtoihimme sivun alalaidassa.

Kurssi toteutuu, jos riittävä määrä osallistujia ilmoittautuu mukaan. Lisätietoja kurssista saat sähköpostitse osoitteesta lauttasaarimll@gmail.com

Peruutusehdot: Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Jos kurssiosallistuminen perutaan seitsemän päivää ennen kurssin alkua tai myöhemmin, veloitamme 50 prosenttia kurssimaksusta. Mikäli peruutus tapahtuu kurssin jo alettua, veloitamme koko hinnan. Sairastumistapauksissa kurssimaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan vain, jos osallistuminen koko kurssille estyy. Yksittäisiä poissaolokertoja ei kuitenkaan korvata.