Kesäleiri Kas kummaa... 1.-3.-luokkalaisille 10.-14.6.2019

Leiri nukketeatterin parissa 1.-3.-luokkalaisille

Kas kummaa, keitä siellä asustaa? Tule mukaan vaan, tarinoiden yllätykselliseen maailmaan, oma pöytäteatterisi valmistamaan. Luomme pöytäteattereihin erilaisia satuhahmoja sekä lavastamme niille oman pienen maailman. Tutustumme samalla monipuolisesti erilaisiin kädentöihin ja tunnelmoimme tarinoiden parissa sekä valmistamme pieniä esityksiä. Tervetuloa yhdessä leikittelemään osallistavan draaman maailmaan ja keksimään mielikuvituksellisia juonen käänteitä.

Kenelle: 1.-3.-luokkalaisille

Aika: Maanantai-perjantai 10.-14.6.2019 klo 10.00-14.00

Paikka: Myllykallion koulu, Lauttasaari

Hinta: MLL:n jäsenille osallistumismaksu 100e + materiaalimaksu 45e/lapsi

Muille osallistumismaksu 125e + materiaalimaksu 45e/lapsi

Opettaja: Nukketeatterikasvattaja Anna Matilainen

Sitova ilmoittautuminen leirille alla olevalla lomakkeella. Tutustu peruutusehtoihimme sivun alalaidassa. Voit liittyä yhdistyksemme jäseneksi täällä.

Kurssi toteutuu, jos riittävä määrä osallistujia ilmoittautuu mukaan. Lisätietoja kurssista saat sähköpostitse osoitteesta lauttasaarimll@gmail.com

Tervetuloa!

Peruutusehdot: Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Jos kurssiosallistuminen perutaan seitsemän päivää ennen kurssin alkua tai myöhemmin, veloitamme 50 prosenttia kurssimaksusta. Mikäli peruutus tapahtuu kurssin jo alettua, veloitamme koko hinnan. Sairastumistapauksissa kurssimaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan vain, jos osallistuminen koko kurssille estyy. Yksittäisiä poissaolokertoja ei kuitenkaan korvata.